Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre og andres nettsider. Velg ny nettleser her.

Kviknes Hotel

Perlen ved Sognefjorden

Perlen ved Sognefjorden

På Kviknes strekker gjestgjiver- tradisjonene seg tilbake til 1752. Familien Kvikne som i dag eier hotellet, overtok i 1877. Fra da startet en rivende utvikling som har vart helt frem til i dag.

Hotellet vart reist i sveitserstil. Mange nybygginger, ombygginger og utvidinger har ikke gått ut over særpreget til stedet. Kviknes er et moderne hotell med sjel og atmosfære, og er med sine 190 rom et av de største turisthotellene i Norge.

Listen over prominente gjester er svært lang. Keiser Wilhelm II av Tyskland var ofte gjest i Balestrand. Kongelige, keiserer, presidenter, statsministerer, filmstjerner og kunstnere fra mange land er å finne på gjestelisten.

Hotellet har samlet en menge kunstverk og klenodium som preger hotellet og gir det sin spesielle stil.

Det er flere grunner til at kunstnere, statsmenn og andre storfolk fra hele verden har gjestet Kviknes i over 140 år. Kviknes er nemlig ikke noe vanlig hotell - og for de er hver eneste gjest like viktig.

Her kan du senke skuldrane og la deg inspirere, omgitt av historisk eleganse med tilgang til verdens vakreste fjordlandskap -rett utenfor døren, og bare en behagelig båttur unna Bergen sentrum!


Leiter du etter et kurs & konferansehotell? - hva med et eventyrslott ved Sognefjorden?

Maritime Tours AS

 • Postadresse:
  Postboks 2011, Nordnes
  5817 Bergen
  N-Norway
 • Besøksadresse:
  Tollbodalmenningen 1b
  5004 Bergen
  N-Norway
 • Tlf.: (+47) 55 30 80 80
  Fax: (+47) 55 30 80 81
 • E-post:

Design og utvikling av Keyteq AS. Utviklet i KeyPublisher © Keyteq 2010