Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre og andres nettsider. Velg ny nettleser her.

Solstrand Hotel & Bad

Anerkjent hotell for konferanse, spa og opplevelser

Anerkjent hotell for konferanse, spa og opplevelser

Solstrand Hotel & Bad er med sin beliggenhet og sine utsøkte fasiliteter et naturlig senter for møter, seminarer og konferanser i Bergen. Hotellet byr også på opplevelser som båttur på fjorden, mat og drikke fra et svært velrenommert kjøkken og velvære i en fantastisk spa-avdeling.

Solstrands billedskjønne beliggenhet og flotte utsikt har fascinert tilreisende siden 1896. Hotellet ligger ca. 30 km fra både Bergen sentrum og Bergen Lufthavn.

Avdelingene som utgjør Solstrand inneholder 135 værelser av høy kvalitet, hvorav 40 er juniorsuiter. De fleste rommene har utsikt over fjorden. I Solstrand SPA - den ekslusive velværeavdelingen - kan du nyte en frisk svømmetur - både inne og ute, en tur i badstuene eller en avslappende kroppsbehandling. Her tilbys også alt fra massasje til kroppspeeling og algebad.

Alle møterommene er lyse og luftige og av varierende størrelse. Solstrand har totalt 6 plenumssaler og 20 velutstyrte grupperom, deriblant to separate konferansesentre med plenumssal, grupperom, pauselokaler og toaletter.


Solstrand er et prisbelønnet hotell. I 2006 ble det utpekt som et av verdens 550 beste hoteller, som det eneste norske hotellet representert på listen. World Travel Awards kåret i 2007 Solstrand til Norges beste spa-hotell, mens anerkjente Conde Nast Traveller i 2006 utropte Solstrand SPA til et av verdens beste spa-anlegg.

Maritime Tours AS

 • Postadresse:
  Postboks 2011, Nordnes
  5817 Bergen
  N-Norway
 • Besøksadresse:
  Tollbodalmenningen 1b
  5004 Bergen
  N-Norway
 • Tlf.: (+47) 55 30 80 80
  Fax: (+47) 55 30 80 81
 • E-post:

Design og utvikling av Keyteq AS. Utviklet i KeyPublisher © Keyteq 2010