Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre og andres nettsider. Velg ny nettleser her.

Ta blåturen i 2020 på sjøen!

Publisert 04 januar 2020

Vi hjelper ditt firma med å skreddersy et maritimt arrangementet!
Om det er blåtur, kundearrangement, jubileum, kickoff eller bare en anledning for å gjøre noe ekstra for dine ansatte!?
Stort eller lite firma, lang eller kort tur, hurtig eller sakte...

Med den erfaring og kunnskap Maritime Tours AS har tilegnet seg gjennom en årrekke, kan vi som en uavhengig part skreddersy den optimale løsningen for din gruppe.

Skal du arrangere firmafest eller events for kunder og partnere handler det om å bli kjent og knytte bånd til hverandre. Ombord på en båt kommer dere tettere og her er det ingen som kan komme for seint eller gå tidlig. Her er det bare å lene seg tilbake å nyte det gode selskap og den herlige atmosfæren.

båtbilde Et maritimt arrangement kan sys sammen på forskjellige måter:

En enkel og god løsning er å bruke en veteranbåt som kan tøffe sakte på byfjorden mens du og dine kollegaer hygger dere ombord med mat og drikke. Underholdning kan være egen musikk eller vi kan ordne med forskjellige løsninger alt etter ønske og budsjett. Ønsker dere et lite strandhogg, eller kanskje en fiskekonkurranse underveis legger vi også inn dette i reiseruten.

I skjærgården og fjordene rundt Bergen finnes det mange flotte serveringssteder. Ønsker du å oppleve at av disse lager vi til en spennende pakke etter deres ønsker med transport, aktiviteter, mat og underholdning.

En slik mer omfattende tur starter gjerne med at vi henter dere med buss på arbeidsplassen som kjører til nærmeste kai. Her venter en komfortabel hurtigbåt som tar dere med på en flott tur mellom holmer og skjær. Ombord kan dere få noe lett å spise i tillegg til noen sprudlende dråper i glasset!

Ved ankomst på det utvalgte serveringssted kan vi ha noen aktiviteter. Her er for eksempel havrafting med RIB-båter en veldig populær opplevelse. Vi kan da ha flere båter klare og disse tilpasser turene helt etter ønske fra de som er ombord. Den ivrigste gjengen kan dra til havs, mens de som vil ha det mer rolig kan få oppleve naturen mellom holmer og skjær på en unik måte. RIB-turer er for alle!

Etter en fin opplevelse på sjøen går dere til bords. Mulighetene her er mange, men med et maritimt preg på turen passer det godt med et Havets bord og gjerne i kombinasjon med grillmat. Da blir det veldig ofte fulle mager og store smil! :)
Kvelden fortsetter utover med levende musikk før vi setter kursen tilbake til byn. Enten kan dere tilbringe hele kvelden ute i periferien eller så kan vi tilpasse ankomst Bergen Sentrum for eksempel rundt midnatt. Da kan de ivrigste fortsette festen, mens de andre kan komme seg hjem via kollektivtransport.

Ønsker dere å ta den helt ut kan vi lage til et veldig spennende opplegg med overnatting, aktiviteter på dagtid og festmiddag på kvelden. Her kan turen for eksempel gå til fjordene for sommerski og brevandring eller til kysten for fiske og havopplevelser.

Uansett hvor mye man ønsker å legge i et slikt arrangement så vil vi kunne lage til en god løsning skreddersydd etter deres smak.

OBS! Pga. at vi både i 2018 og i 2019 hadde veldig stor pågang tidlig på året, med tanke på blåturer så lønner deg seg å være tidlig ute om man ønsker å dra på tur på de mest populære dagene.

Ta kontakt via henvendelsesskjema, mail: office@maritimetours.no eller telefon: 55 30 80 80


< Tilbake

Maritime Tours AS

 • Postadresse:
  Postboks 2011, Nordnes
  5817 Bergen
  N-Norway
 • Besøksadresse:
  Tollbodalmenningen 1b
  5004 Bergen
  N-Norway
 • Tlf.: (+47) 55 30 80 80
  Fax: (+47) 55 30 80 81
 • E-post:

Design og utvikling av Keyteq AS. Utviklet i KeyPublisher © Keyteq 2010