Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre og andres nettsider. Velg ny nettleser her.

RIB

Gå i et med havet, fjorden og den omkransende naturen

Bli med på en uforglemmelig opplevelse

Utleiemarkedet av havrafting har hatt et preg av cowboytendenser og uprofesjonalitet de siste årene. Fra 1. januar 2011 kom det nye sikkerhetskrav til denne formen for båtutleie noe som har medført at en rekke aktører nå har gitt seg. De nye kravene gjorde det derimot interessant for Maritime Tours å satse på denne båttypen. Høsten 2010 ble det inngått et samarbeid med en seriøs og profesjonell aktør som gjør at vi i dag kan tilby RIB-turer med førsteklasses standard både når det gjelder sikkerhet og opplevelse.

Samtlige fartøy tar 12 pax og har en marsjfart på over 35 knop.
Våre turer passer for folk i alle aldrer, og båtene er av type RIB som støtter alle krav til trygghet og komfort. Alle deltakere får tildelt flytedresser og vernebriller til å beskytte seg mot elementene. I tillegg får alle utdelt hver sin kikkert slik at man kan få med seg alle detaljer på turen.

Det blir alltid utført sikkerhetsbrief for alle passasjerer før avgang der en går igjennom sikkerhetsrutinene for fartøyet.

RIB PÅ VINTEREN!??
Ja det er fullt mulig, og det trenger heller ikke bli noen kald opplevelse! På alle våre turer får man utdelt flytedresser som varmer godt. Stiller man selv med hansker og hodeplagg er man godt rustet for en RIB-tur midt på kaldeste vinteren. Spenning og adrenalinet får det til å bruse i kroppen og kulde vil ikke være et problem! Skulle du like vell fryse så vil de båtene vi benytter oss av om vinteren ha overbygg bakerst på båten slik at de som ønsker det kan sitte varmt og skjermet her. Har du bagasje så ligger også denne trygt her!

GEIRANGER
Selv om Bergen er hovedbase kan vi tilby RIB sammen med andre fartøy langs hele vestlandskysten. I Geiranger tilbys det blant annet i sommerhalvåret faste avganger hvor man kan kjøpe enkelt billetter.

Maritime Tours AS

 • Postadresse:
  Postboks 2011, Nordnes
  5817 Bergen
  N-Norway
 • Besøksadresse:
  Tollbodalmenningen 1b
  5004 Bergen
  N-Norway
 • Tlf.: (+47) 55 30 80 80
  Fax: (+47) 55 30 80 81
 • E-post:

Design og utvikling av Keyteq AS. Utviklet i KeyPublisher © Keyteq 2010