Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre og andres nettsider. Velg ny nettleser her.

Fjordslottet

Med poesi og historie i veggene

Med poesi og historie i veggene

FjordSlottet Hotell ligger i Fotlandsvåg i Osterøy kommune. Beliggenheten ved det idylliske Herlandsvatnet, er som skapt for et avslappende opphold.

Nærværet til fjorden og vannet, og hagen med sine store, gamle trær, gir en poetisk ramme til ditt bryllup, ditt jubileum eller til familieselskapet. De kan servere opptil 140 personer i et selskap på en gang, samt de har flere gode lokaler for mindre og mer intime selskap. Tre meget gode og brukervennlige konferanserom er også tilgjengelig.

Fjordslottet Hotell & Bad vil gjerne gi deg en annerledes hotellopplevelse. Du blir inviterert inn i en verden av tilbaketrukket sjarm og omgivelser frie for stress og mas.

Bord med hvite duker og levende lys ønsker deg velkommen til måltider med hjemmelaget mat og gode viner. Gamle stuer inviterer til hygge og sosialt samvær så vel som små, intime selskaper.

Osterøy, med sitt vakre landskap og kulturelle egenart, byr på minneverdige opplevelser.

Maritime Tours AS

 • Postadresse:
  Postboks 2011, Nordnes
  5817 Bergen
  N-Norway
 • Besøksadresse:
  Tollbodalmenningen 1b
  5004 Bergen
  N-Norway
 • Tlf.: (+47) 55 30 80 80
  Fax: (+47) 55 30 80 81
 • E-post:

Design og utvikling av Keyteq AS. Utviklet i KeyPublisher © Keyteq 2010