Blåtur

Vi arrangerer årets blåtur

Vi sørger for at blåturen deres blir en suksess med å bokstavelig talt ta dere med ut i det blå. Med vår gode erfaring og samarbeidspartnere er vi sikker på at vi kan tilby deg og din gruppe en uforglemmelig tur.

Et maritimt arrangement kan sys sammen på forskjellige måter:


En enkel og god løsning er å bruke en veteranbåt som kan tøffe sakte på byfjorden mens du og dine kollegaer hygger dere ombord med mat og drikke. Underholdning kan være egen musikk eller vi kan ordne med forskjellige løsninger alt etter ønske og budsjett. Ønsker dere et lite strandhogg, eller kanskje en fiskekonkurranse underveis legger vi også inn dette i reiseruten.

I skjærgården og fjordene rundt Bergen finnes det mange flotte serveringssteder. Ønsker du å oppleve at av disse lager vi til en spennende pakke etter deres ønsker med transport, aktiviteter, mat og underholdning.


En slik mer omfattende tur starter gjerne med at vi henter dere med buss på arbeidsplassen som kjører til nærmeste kai. Her venter en komfortabel hurtigbåt som tar dere med på en flott tur mellom holmer og skjær. Ombord kan dere få noe lett å spise i tillegg til noen sprudlende dråper i glasset!

Ved ankomst på det utvalgte serveringssted kan vi ha noen aktiviteter. Her er for eksempel havrafting med RIB-båter en veldig populær opplevelse. Vi kan da ha flere båter klare og disse tilpasser turene helt etter ønske fra de som er ombord. Den ivrigste gjengen kan dra til havs, mens de som vil ha det mer rolig kan få oppleve naturen mellom holmer og skjær på en unik måte. RIB-turer er for alle!

Etter en fin opplevelse på sjøen går dere til bords. Mulighetene her er mange, men med et maritimt preg på turen passer det godt med et Havets bord og gjerne i kombinasjon med grillmat. Da blir det veldig ofte fulle mager og store smil! 🙂
Kvelden fortsetter utover med levende musikk før vi setter kursen tilbake til byn. Enten kan dere tilbringe hele kvelden ute i periferien eller så kan vi tilpasse ankomst Bergen Sentrum for eksempel rundt midnatt. Da kan de ivrigste fortsette festen, mens de andre kan komme seg hjem via kollektivtransport.


Ønsker dere å ta den helt ut kan vi lage til et veldig spennende opplegg med overnatting, aktiviteter på dagtid og festmiddag på kvelden. Her kan turen for eksempel gå til fjordene for sommerski og brevandring eller til kysten for fiske og havopplevelser.

Uansett hvor mye man ønsker å legge i et slikt arrangement så vil vi kunne lage til en god løsning skreddersydd etter deres smak.

OBS! Pga. at vi både i 2018 og i 2019 hadde veldig stor pågang tidlig på året, med tanke på blåturer så lønner deg seg å være tidlig ute om man ønsker å dra på tur på de mest populære dagene.

Ta kontakt med oss for å planlegge et skreddersydd arrangement som du ikke vil glemme.

Reis til en gastronomisk kystperle

La en vakker naturopplevelse være samtaleemnet i tiden fremover

Legg turen til en av våre destinasjoner

Reis gjennom historien

RIB

Opplev noe spennende sammen

Kontakt oss for å skreddersy ditt arrangement

Full logo 972x350 px