Viktig informasjon angående COVID-19

På grunn av den alvorlige situasjonen vi står ovenfor har Maritime Tours besluttet å redusere den daglige driften. Selv om dette er noe som rammer vår bedrift hardt, ønsker vi å prioritere folkehelsen. Da mange av våre arrangementer innebærer større folkemengder samlet på små plasser ønsker vi ikke at disse skal avholdes på grunn av smittefare.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å ta de nødvendige forholdsregler anbefalt av FHI, og holde seg oppdatert på HelseNorge sine sider.

Fortsatte bestillinger

Selv om situasjonen vi står ovenfor krever drastiske tiltak, vil vi også om ikke for lenge returnere til våre vanlige liv. Vi ønsker derfor presisere at vi fortsatt vil ta imot bestillinger, da spesielt for resten av året, og at vi også er behjelpelig til å legge alternative planer for ditt arrangement. De som ønsker å endre dato for sitt arrangement bør ta kontakt med oss, slik at vi finner en løsning sammen.

Redusert avbestillingsfrist

På grunn av denne ekstraordinære situasjonen ønsker vi å redusere vår avbestillingsfrist til 10 dager for å hjelpe våre kunder i denne viktige situasjonen. Vi ønsker ikke at våre betingelser skal være en faktor til at dere velger å avholde et arrangement, men ber samtidig om forståelse for at vi også har avbestillingsfrister vi må opprettholde.

Redusert kontortid

På grunn av denne situasjonen har vi dessverre sett oss nødt til å redusere vår kontortid. Vi ber derfor om at all kommunikasjon foregår per E-post til office@maritimetours.no slik at vi kan bistå deg på en mest mulig trygg og effektiv måte (Alternativt kan vi også kontaktes på mobil : (+47) 416 89 866 – Hjemmekontor).

Vi tar forhåndsregler

Dersom du fortsatt vil ha behov for å avholde ditt arrangement vil vi være behjelpelig til å sørge for at dette gjøres på en forsvarlig måte. Alternativer vil for eksempel kunne være å benytte flere båter for å bidra til å redusere smitterisiko.

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd og vise solidaritet i denne vanskelige tiden. Vi ber dere ta vare på hverandre og vise hensyn til de svake i samfunnet.

You are currently viewing Viktig informasjon angående COVID-19
Covid-19 varsel av Markus Spiske på Unsplash