Rygercruise - 120 pax

MS Rygercruise er en passasjervennelig båt med base i Bergen. Båten er svært komfortabel på grunn av sine to skrog og tar deg trygt frem. Båten kan for eksempel brukes til Fjordcruise, blåturer, konferanser, bryllup etc.


Furnishings

Rygercruise har 120 sitteplasser fordelt på flere sittegrupper med bord og seterader i en oversiktlig og lys salong som har et svært lavt støynivå.The boat otherwise has two toilets, a spacious kiosk and a top deck with plenty of space to enjoy the view or take pictures. The boat is suitable for a wheelchair with HC toilet and the opportunity to stay outside either on the aft deck or foredeck at low speed.

Eco-friendly

Rygercruise er som de fleste andre båtene vi tilbyr bygget i karbonfiber. Dette gjør at båten er betydelig lettere enn dersom den hadde vært bygget i aluminium. På grunn av denne vektreduksjonen er utslippene opp til 40 % lavere enn dersom båten hadde vært bygget i aluminium.

Facilities

Rygercruise er egnet til de fleste oppdrag for grupper opp til 120 personer. Båten har:
  • Universal design with HC-toilet and gangway for boarding
  • Convenience store and the possibility of serving food and drink
  • Top deck with ample space
  • TV screens with the possibility of media presentation
  • Gangways front and on the sides behind
  • Sonar for whale watching

Various information

Rygercruise ble opprinnelig døpt til MS Cetacea og gjennomførte 3 sesonger med hvalsafari med utgangspunkt i Tromsø, skiturer til Lyngen, charterturer og reservebåt for ruteselskaper i regionen. Båten er også derfor utstyrt med sonar for å kunne finne hvaler!

Ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge din tur med Rygercruise.

Rygercruise - 120 pax