Villa Vestre

På en holme utenfor Bjorøy ligger Villa Vestre som byr på en opplevelse du ikke kommer til å glemme. I tillegg til den idylliske beliggenheten på en holme utenfor Borøy, er dette en destinasjon som har matopplevelsen i sentrum. Her har man en stor eiendom på 32 mål for selg selv, og som i gamle dager er det kun mulig å ankomme med båt(eller helikopter).

The history of Villa Vestre

Eiendommen ble kjøpt av Severin Bjorøen rundt 1900 og villaen han bygget stod ferdig i 1923. Familien drev med gårdsdrift og fiskeri. Sildefisket hadde sine glansdager på denne tiden, noe som villaen bar preg av, med eksklusive materialvalg som teak og marokkanske fliser. På det meste bodde det tre familier i villaen, totalt 12 personer. Det var med andre ord både folksomt og mye aktivitet på Vestre på denne tiden.

Accommodation

Villaen har seks soverom med 16 faste sengeplasser. Huset er nyoppusset, men har beholdt den koselige gamle stilen og atmosfæren. Det er også et stort kjøkken og spisestue i villaen hvor man kan nyte god lokal mat. Dersom man ønsker en mer rustikk opplevelse, er det også mulig å spise i naustet.

From the fjord to your mouth

Vertene på Villa Vestre fokuserer på å gi deg en helt annerledes opplevelse. Her bruker man de beste lokale råvarer som kamskjell, østers, krabbe og kreps. Før maten tilberedes deltar man i å sanke tank og tare, strandsnegler, skjell og strandkrabber som også blir en del av menyen. Måltidet lager dere sammen, på bål i fjæresteinene. Maten er tilpasset sesong, deltagerne og hva man finner. Intet måltid er derfor likt, men deres ikoniske skalldyrsuppe er alltid et fast innslag på menyen.

Other activities

There are many opportunities in the western archipelago. The local hosts have a good knowledge of the areas, and activities that can be recommended are kayaking, fishing, diving, RIB trip or maybe just enjoy the idyll. What is certain is that they will find an activity that suits you.

At Villa Vestre you can have events and arrangements, tailored to your wishes. The place is perfect for small private trips and larger events. You can choose to rent the boathouse and / or the entire property and the villa.

Get in touch to let us arrange your experience at Villa Vestre.

Villa Vestre
Welcome to Villa Vestre!