FjordSlottet Hotell

FjordSlottet Hotell ligger i Fotlandsvåg i den idylliske Osterfjorden. Her er det mulig å få en personlig hotellopplevelse med hjemmelaget mat, god drikke, hvite duker og levende lys. Omringet av fjell, fjord og vakker natur inviterer vertskapet deg inn i sine stemningsfulle stuer, selskapslokale eller restaurant. Nærværet til fjorden og vannet, og hagen med sine store, gamle trær, gir en poetisk ramme til ditt bryllup, ditt jubileum eller til familieselskapet.

Fjordslottets historie

Historien om FjordSlottet går tilbake til året 1851 da bergenskjøpmannen Carl Joacim Hambro startet Fotlandsvåg Bomuldspinnerie og bygde seg herskapsboligen som ble omgjort til et hotell i 1997. Samtidig ble det bygget 35 nye rom med balkong i to nye gjestehus.

FjordSlottet Hotell

FjordSlottet Hotell vil gjerne gi deg en annerledes hotellopplevelse. Du blir invitert inn i en verden av tilbaketrukket sjarm og omgivelser frie for stress og mas. Hotellet har 41 gjesterom og 1 brudesuite. De fleste rommene har også tilhørende balkong.

FjordSlottets mattilbud

Bord med hvite duker og levende lys ønsker deg velkommen til måltider med hjemmelaget mat og gode viner. De stilige og flotte selskapslokalene på FjordSlottet skaper den gode stemningen for små og store anledninger som bryllup, dåp, konfirmasjon, jubileum, blåtur og julebord. Festbordet kan dekkes for 10 – 150 personer. Kjøkkenet kan blant annet tilby en smakfull festmeny, 3- eller 5- retters middag eller Bestemors søndagsmeny – god tradisjonsmat med smaken av historie. Alt etter sesong kan det også tilbys lokal mat. Maten kan enten nytes i det flotte selskapslokalet, eller i en av de mindre, intime stuene. For ei mer uformell og høgtidelig ramme kan vi tilby Slottskjellaren med rustikk atmosfære og stil.

Konferanse på FjordSlottet

FjordSlottet er også et perfekt kurshotell for arbeidsro, konsentrasjon og kreativitet, og har alt nødvendig AV-utstyr. Kurslokalene er fleksible og er en kombinasjon av moderne kursrom og intime, hyggelige stuer. Vertskapet sørger for at dere er godt ivaretatt, og når kursdagen er over er det mulig å prøve seg på en variert og spennende aktivitets- og opplevelsesmeny. Vertene på FjordSlottet organiserer og legger til rette for at din opplevelse skal bli god.

Ta kontakt med oss for å la oss arrangere din opplevelse på FjordSlottet.

Flere opplevelser i nærheten

En fantastisk fjordopplevelse

You are currently viewing FjordSlottet Hotell