Eksklusiv konferanse i Hardanger

Vi tar dere med inn i fjordriket til det mest idylliske og eksklusive konferansesenter som finnes på vestlandet!

Bortgjemt i Hardanger finnes et unikt kurs- og konferansesenter der det gamle møter det nye.  I kryssningspunktet mellom gamle, autentiske omgivelser og topp moderne fasiliteter finner du vestlandets mest eksklusive og idylliske møterom. Her er det lagt vekt på å skape et vestlandsmiljø slik det var før i tiden. De mange gamle husene som er flyttet til stedet, er innredd med antikviteter, men inneholder samtidig alt av dagens komfort.

Dette er et klyngetun satt sammen av 20 vestlandshus i ulike størrelser, alle opprinnelig fra 1600 til 1870. Husene er restaurert i gammel stil og byggeteknikk, og samtlige er utrustet med bad og toalett. Totalt er det 71 senger fordelt på 37 rom. Tunet ligger idyllisk

Konferansesal og møterom holder høy standard og er lokalisert i et konferansebygg med to møterom. Et med kapasitet til rundt 70 personer og et med kapasitet rundt 20 personer. Høy standard på AV-utstyr og ellers gode fasiliteter gjør at en skal få optimalt faglig utbytte og en behagelig møteroms opplevelse. Dette bygget kan også brukes som selskapslokale. Spisesal og kjøkken ligger i en stor låve og har sin helt spesielle atmosfære. Her er det også bar med alle rettigheter.

Nede ved kaien er et naust som også er opprustet. Dette har langbord i kjelleren, møteroms fasiliteter og overnatting. I sommerhalvåret tilbys grilling på kaien i vakre og maritime omgivelser.

Her fokuseres det på å gi gjesten ei annerledes opplevelse. Atmosfæren skal gjenspeiles i flott Hardangernatur, behagelig stemning, unike fasiliteter og kulinariske høydepunkt.

Ønsker du å slappe av og få ro i kroppen før en 3 retters middag? 
På en bergknaus med utsikt over fjorden er det plassert tre vedfyrte badestamper av den gode gammeldagse sorten. Om dere ønsker å benytte disse blir de klargjort på forhånd. Dette er en veldig populær aktivitet både før og etter middag. Her kan man senke skuldrene og nyte et friskt glass og være i et med fjord og fjell! 

Like ved ligger også en badstue som kan benyttes. Dette er et naturlig stopp etter et forfriskende bad i fjorden eller stampene.

Kokkene Øyvind og Tina kan skilte med mange års erfaring fra velrenommerte restauranter i inn- og utland. De har gjennom disse årene opparbeidet seg en profesjonell og egenartet tilnærmelse til kokkekunsten. 

I hovedsak fokuseres det på lokal og kortreist mat i sesong. Med rot i tradisjoner nyttes lokale råvarer på en moderne måte. Fra sjø og land blir menyen satt sammen ut i fra det beste sesongen har å by på. Dette skaper et dynamisk og levende kjøkken der det er en konstant søken etter de beste råvarer distriktet har å by på.

Din gruppe har hele stedet for seg selv, og det åpnes kun på forespørsler.

You are currently viewing Eksklusiv konferanse i Hardanger