Nyt med en Helaften på Gjestgiveriet

Kokkene på Bekkjarvik Gjestgiveri

Bli med på en uforglemmelig fjordkystcruise- og matopplevelse til Bekkjarvik Gjestgiveri, hvor vinner av Bocuse d’Or 2015 Ørjan Johannesen ønsker deg velkommen til sin familiedrevne restaurant med en spesiell førjulsmeny med et hint av julesmaker.

Vi tar deg med fra Bergen langs kysten, gjennom det fantastiske landskapet med hundrevis av øyer og en unik skjærgård sør for Bergen, til den lille og idylliske kystperlen Bekkjarvik.

Opplev noe av det beste som Norge kan tilby! med en avslappende og uforglemmelig opplevelse som tar deg fra Bryggen i Bergen, eller på Flesland kai – og tilbake.

Opplev fantastisk lokal mat

Restauranten på Bekkjarvik er rangert i «White Guide – De beste restaurantene i Norden” og tilbyr utsøkt mat med ferske lokale ingredienser, kombinert med en jordnær tilnærming.

 

De prisbelønnede tvillingbrødrene Ørjan og Arnt styrer kjøkkenet og setter sammen en fireretters smaksmeny basert på dagens beste råvarer. Det du kan være sikker på er at du vil få servert det beste naturen har å by på.

Ørjan

Arnt

Årets kjøkkensjef
2014

Fjordcruise langs kysten

Turen fra Bergen til Bekkjarvik skaper den perfekte stemningen for kvelden. Vi tar deg med gjennom fantastisk kyst og fjordlandskap fra Bergen sentrum til Bekkjarvik med den moderne katamaranen MS RYGERTROLL.

Den magiske opplevelsen

Avreise fra Bergen Havn
Du møter opp på Zachariasbryggen i Bergen. Herfra tar vi deg med på en fantastisk fjordopplevelse i fantastisk Vestlandsnatur på en komfortabel og moderne hurtigbåt som setter stemningen for resten av kvelden.

Her er det mulig å nyte noen bedre forfriskninger, og gode samtaler i salongen, eller naturen på toppdekket.
Ankomst Bekkjarvik Gjestgiveri
Utsiden av Bekkjarvik gjestgiveri

Båten vil ankomme Bekkjarvik ca. 18:45. Ved ankomsten til gjestgiveriet vil det bli servert en aperitif som gir en forsmak på hva som er i vente.

4-retters smaksmeny
Nyt god mat i koselige lokaler ved Bekkjarvik Gjestgiveri

19:30 vil dagens fire-retters smaksmeny bli servert. Menyen vil være spesialtipasset dagens råvarer, og by på mange spennende smaker. 

Kveldscruise
Brusing bak båten til Austevoll

På vei tilbake fra gjestgiveriet vil det være servering om bord. Kveldssolen skaper en behagelig stemning som også er perfekt for bilder.

Ankomst Bergen

Ingenting slår synet av Bryggen fra sjøen på kvelden. 

Voksne: 1650 kr
Barn (4-12 år): 825 kr
Barn (0-3): gratis

Fjordcruise
Aperitif
Fire-retters meny

6 timer
17:30 – 23:15

27. november
28. november
4. desember
5. desember

Zachariasbryggen
Bergen sentrum

Flesland kai ved forespørsel

Denne turen er et sammarbeid mellom

FAQ - Ofte stilte spørsmål

For mindre grupper trykker du på bestillingsknappen øverst i dette innlegget. Her kan du bestille billetter gjennom vårt system Screenbooking(Ekstern side).

Større grupper eller bedrifter kan ta kontakt med oss for betaling med faktura.

Båten går fra Zachariasbryggen 17:30. Vi anbefaler å møte opp 15 minutter før avgang. Fra Flesland kai er det mulig å bli hentet når båten kjører forbi. Ta kontakt med oss, eller skriv en kommentar under bestillingen for å avtale avgang.

Legg ved en kommentar med din matallergi når du bestiller. Vi skal selvfølgelig tilby deg en god opplevelse.

Det går helt fint å ha med rullestol. Båten er universalt utformet. Ta likevel kontakt med oss eller skriv i kommentaren under bestillingen hvilken type rullestol du tar med slik at vi kan tilrettelegge turen best mulig for deg.