Herdlevågen Gjestehus

Ekte idyll…

Herdla er en egen øy med broforbindelse nord for Askøy og etter å ha reist langs den ganske karrige vestsiden av Askøy, åpenbarer Herdla seg som en grønn oase med store flate områder,lune viker og flotte sandstrender. Laxeneset er en egen halvøy på ca. 15 mål og her ligger Herdlevågen Gjestehus og Herdla Fjordhytter.

Laxeneset på Herdla peker seg ut som et rolig, naturskjønt og inspirerende møtested når mennesker som arbeider sammen skal bli bedre kjent med hverandre og de oppgaver de er satt til å utføre. Bare 40 minutters kjøretur fra Bergen sentrum og likevel ”langt ute på landet”.

Gjestehus ligger direkte i sjøkanten med flott utsikt over Herdlefjorden og mot Holsnøy. Herdla Fjordhytter ligger inne på samme området og blir brukt som supplerende innkvartering i tillegg til at de leies ut til feriegjester i sommermånedene.

Anlegget ble bygget om og modernisert i 2002. Siden er det kontinuerlig oppgradert og fremstår nå som et tidsmessig anlegg for mindre og mellomstore kurs og konferanser.

I konferansesalen er det kapasitet til 45 personer i klasseromoppsett og 80 personer i kinooppsett. Her er stort lerret, videokanon, overheadprojektor, flippover og trådløs internett. Utenfor kan du slappe av ved benker og bord, rett i sjøkanten med utsikt over fjorden.

Restauranten og barer i underetasjen har kapasitet til ca. 100 gjester. Gjestehuset har alle skjenkerettigheter.

  • Varighet: 4 – 7 timer
  • Distanse fra Bergen: 16 nautiske mil
You are currently viewing Herdlevågen Gjestehus