Legacy of the Fjords – 400 pax

Legacy of the Fjords er det helelektriske søsterskipet til Vision of the Fjords og Future of the Fjords, og bygger på erfaringene derfra. I tillegg til å være svært miljøvennlig er båten også utformet på en slik måte at den er svært komfortabel og egnet for sightseeing, også for rullestolbrukere.

Miljøvennlig

Legacy of the Fjords er en pioner innenfor miljøvennlig sjøtransport. Båten er som de fleste andre båtene vi tilbyr bygget i karbonfiber. Dette gjør at båten er betydelig lettere enn dersom den hadde vært bygget i aluminium. På grunn av denne vektreduksjonen er utslippene opp til 40 % lavere enn dersom båten hadde vært bygget i aluminium.

I tillegg er båten fullstendig batteridrevet. Dette gjør at båten ikke bare er stillegående, men også utslippsfri. I tillegg til å spare verden og lokalområdet for utslipp vil også erfaringene fra denne båten bli brukt til å gjøre hurtigbåtmarkedet grønnere.

Komfortabel

Legacy of the Fjords er en båt hvor passasjerene er i fokus. Båten er bygget for sightseeing, og er absolutt ikke som andre hurtigbåter. Designet på båten er inspirert av operaen i Oslo og designet gjør at det er ekstra plass til å nyte utsikten ute. På grunn av at farten er 16 knop er det mulig å innrede båten med et mye mer passasjervennlig design med store salonger. Båten er også bygget med ekstra store vinduer egnet for sightseeing.

Legacy of the Fjords – 400 pax