Middagscruise til

Bekkjarvik

Bli med på et uforglemmelig Middagscruise til Bekkjarvik med hurtigbåt og en unik matopplevelse på Bekkjarvik Gjestgiveri. Gullvinner av Bocuse d’Or 2015 – verdensmesterskapet i kokkekunst, Ørjan Johannesen ønsker deg velkommen til sin familiedrevne restaurant.

Sør for Bergen i et eventyrlig kyst- og fjordlandskap med hundrevis av øyer, finnes denne verden med historisk atmosfære og sjarmerende omgivelser. Vi tar deg med på en båtreise som er et eventyr gjennom vakker fjordkystnatur, holmer og skjær – en nytelse av opplevelser og det beste av hva Norge kan by på.

Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet med en jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer – med et spiskammer av delikatesser like utenfor døren. Restauranten er rangert i “White Guide – The Best Restaurants in the Nordic»

Vi gir deg de beste av opplevelser, både fra mat, natur og kultur en kveldsstund ut fra Bergen sentrum ved Fisketorget eller fra Flesland Kai. Og tilbake.

Opplev fantastisk lokal mat med verdensmesteren i Kokkekunst 2015!

På Bekkjarvik gjestgiveri har det siden 1600-tallet blitt servert god mat basert på gode lokale råvarer. Havet er like raust, og naturen rett utenfor stuedøren deler fortsatt villig på sine goder. Råvarene er altså fremdeles de samme, men menyen er i stadig utvikling.

De prisbelønnede tvillingbrødrene Ørjan og Arnt styrer kjøkkenet og setter sammen en fireretters smaksmeny basert på dagens beste råvarer. Det er nettopp av denne årsaken restauranten er rangert i «White Guide – De beste restaurantene i Norden”.

Ørjan Johannesen

Arnt Johannesen

Fjordcruise langs kysten

Turen fra Bergen til Bekkjarvik skaper den perfekte stemningen for kvelden. Vi tar deg med gjennom fantastisk kyst- og fjordlandskap fra Bergen sentrum til Bekkjarvik med den moderne katamaranen MS RYGERTROLL.

Større grupper kan ta kontakt med oss direkte for bestilling med faktura

Større grupper kan kontakte oss for å undersøke muligheten for en ekstraordinær avgang.

Voksne: 1950 kr
Barn (4-12 år): 975 kr
Barn (0-3): gratis

Minimum 20 personer for at turen skal gå.


Fjordcruise
Velkomstdrink
Aperitif
Fire-retters meny

6 timer
18:00 – 23:30

Torsdag og fredag

Mai – Sepember

Zachariasbryggen

Bergen sentrum

Flesland kai ved forespørsel

(18:25-23:10)

Bli med på en fantastisk Helaften

18:00

Avreise fra Bergen

Vi møtes på Zachariasbryggen ved Fisketorget i Bergen. Når du kommer ombord får du servert en velkomstdrink som leder deg inn i den gode samtalen i salongen eller lar deg følge naturens storhet fra toppdekket. I lav fart kjører vi så ut den historiske Vågen med hele Bergen som ramme før retningen settes sydover.

Ferden går videre i et fantastisk kyst- og fjordlandskap i den vakreste vestlandsnatur med øyer, vannveier, fjorder og høye fjell i horisonten. En komfortabel reise i en moderne hurtigbåt lar deg oppleve det beste skue som Norge har å by på. Stemningen er derfor satt for kvelden.

19:15

Ankomst Bekkjarvik

Etter en behagelig reise som har gitt inspirasjon til fotoalbumet, ankommer vi det gamle handelsstedet Bekkjarvik. Fra dette øyriket Austevoll har folket med sin flåte fisket over hele verden i mange tiår. Med nærhet til både havet og lokale mattradisjoner, er vi sammen klare for en unik matopplevelse. De neste øyeblikk er tilberedt av de fremste kokker i verdenssammenheng og et vertskap som vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en minnerik kveld i ditt liv!

19:15

Servering av apretif

Ved ankomsten til gjestgiveriet serverers en velsmakende aperitiff som en forsmak på hva som er i vente. Vi samles ute, eller der hvor været tillater det og får en gjennomgang av dagens meny av kjøkkensjefen. Du får da høre om råvarene, hvordan maten er tilberedt og tanken bak menyen.

Det blir så litt tid til å slappe av eller utforske gjestgiveriet før man blir invitert til bords.

19:30

4-retters smaksmeny

Sammen med teamet på kjøkkenet har Arnt og Ørjan laget en meny for deg med kun ett mål: At du som gjest skal få en matopplevelse som du ikke glemmer!

Naturen rundt Bekkjarvik er gavmild. Her høstes det ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På de vakre lyngheiene og i skogen beiter villsau og hjort og det sankes vill ramsløk og urter.

Ut fra dette fantastiske utgangspunkt får du servert en fire-retters spesialtilpasset meny som vil by på mange spennende smaker.

22:15

Kveldscruise

Etter en vellykket aften er det tid til å sette kursen tilbake mot Bergen. Glad og lystelig går vi ombord i båten. Kveldssolen skaper stemningen for en utsøkt avslutning på kvelden.

Muligheter for servering på hjemreisen.

23:30

Ankomst Bergen

Etter en vellykket aften lyser Bergen mot deg mens vi stevner inn havnen. Trehusbebyggelsen på fjellsiden, Bergenhus Festning, Verdensarvstedet Bryggen og de 7 fjell som omkranser byen ønsker deg velkommen. Ingenting slår synet av Bergen fra sjøsiden!

Velkommen tilbake!

Denne turen er et sammarbeid mellom

FAQ - Ofte stilte spørsmål

For mindre grupper trykker du på bestillingsknappen øverst i dette innlegget. Her kan du bestille billetter gjennom vårt system Screenbooking(Ekstern side).

Større grupper eller bedrifter kan ta kontakt med oss for betaling med faktura.

Båten går fra Zachariasbryggen(Vist i kartet under) 18:00. Vi anbefaler å møte opp 15 minutter før avgang. Fra Flesland kai er det mulig å bli hentet når båten kjører forbi(ca. 18:25). Ta kontakt med oss per epost(office@maritimetours.no) for å avtale avgang.

Dersom ønskelig kan vi stoppe ved Flesland kai enten en eller begge veier. Forventet avgang fra Flesland kai er 18:25, mens forventet ankomst er 23:10. Vi serverer selvfølgelig også velkomstdrikk til deg som velger å reise fra Flesland. For anløp til/fra Flesland kai ber vi deg ta kontakt med oss per epost; office@maritimetours.no, for å avtale nermere.

Legg ved en kommentar med din matallergi når du bestiller. Vi skal selvfølgelig tilby deg en god opplevelse.

Det går helt fint å ha med rullestol. Båten er universalt utformet. Ta likevel kontakt med oss eller skriv i kommentaren under bestillingen hvilken type rullestol du tar med slik at vi kan tilrettelegge turen best mulig for deg.

Så flott! Vi selger gavekort. Bare trykk på knappen “Bestill gavekort” øverst, og bestill og betal. Send oss deretter en epost med navnene du vil ha gavekortene og en eventuell personlig hilsen(opp mot 75 ord).

Vi sender deg så et vakkert gavekort.

Inntil tre dager før avgang refunderes betalte billetter bestillt gjennom våre nettsider med 100%. Etter denne fristen refunderes 100% kun ved skade/sykdom bekreftet av lege. For avbestilling ta kontakt med oss per epost.

Vi arbeider alltid for at våre gjester skal føle seg trygge og har derfor gjort en rekke tiltak.


Les mer om våre gjeldende tiltak her

For større grupper kan vi vurdere muligheten for å sette opp en ekstraordinær tur. Ta kontakt med oss for å høre om eventuelle muligheter.