Panorama Hotell & Resort

Bergensregionens nye konferansehotell

Helt ytterst i havgapet, på Sotras sydspiss, finner du Bergensregionens nye konferansehotell.

Hotellet blir nå påbygget og totalrenovert av nye eiere, og fremstår arkitektonisk i stil med den karakteristiske naturen rundt. Inne er det lagt vekt på innovativ design med utgangspunkt i den lokale kystkulturen. Løsningene er funksjonelle, og teknisk utstyr tilfredsstiller kravene til de mest kresne konferansedeltakere. Målsetningen er å bli et ledende konferansehotell i regionen, og de satser sterkt på kompetente og serviceinnstilte medarbeidere, unike fasiliteter, god teknologisk infrastruktur og attraktive events. 

På Panorama Konferansehotell vil du få oppleve kontrasten mellom det moderne, komfortable hotellet og den urørte, barske naturen. De ønsker at  begge deler skal bli en opplevelse for sine gjester, og satser derfor sterkt på et bredt aktivitetstilbud i samarbeid med lokale aktører.

Fra 1.mars 2011 kan du oppleve dette moderne hotellet med sin unike beliggenhet i havgapet. Planlegger du kurs, konferanse eller selskap? Ta kontakt nå og benytt deg av noen av deres gode åpningstilbud.

You are currently viewing Panorama Hotell & Resort