previous arrow
next arrow
Slider

Bli med på en uforglemmelig opplevelse

Utleiemarkedet av havrafting har hatt et preg av cowboytendenser og uprofesjonalitet de siste årene. Fra 1. januar 2011 kom det nye sikkerhetskrav til denne formen for båtutleie noe som har medført at en rekke aktører nå har gitt seg. De nye kravene gjorde det derimot interessant for Maritime Tours å satse på denne båttypen. Høsten 2010 ble det inngått et samarbeid med en seriøs og profesjonell aktør som gjør at vi i dag kan tilby RIB-turer av førsteklasses standard både med tanke på sikkerhet og opplevelse.

Samtlige fartøy tar 12 pax og har en marsjfart på over 35 knop.
Våre turer passer for folk i alle aldre, og båtene er av type RIB som oppfyller alle krav til trygghet og komfort. Alle deltakere får tildelt flytedresser og vernebriller til å beskytte seg mot elementene. I tillegg får alle utdelt hver sin kikkert slik at man kan få med seg alle detaljer på turen.

Det blir alltid utført sikkerhetsbrief for alle passasjerer før avgang der en går gjennom sikkerhetsrutinene for fartøyet.

RIB PÅ VINTEREN?
Ja det er fullt mulig, og det trenger heller ikke bli noen kald opplevelse! På alle våre turer får man utdelt flytedresser som varmer godt. Stiller man selv med hansker og hodeplagg er man godt rustet for en RIB-tur selv midt på kaldeste vinteren. Spenningen og adrenalinet får det til å bruse i kroppen og kulde vil ikke være et problem! Skulle du like vell fryse så vil de båtene vi benytter oss av om vinteren ha overbygg bakerst på båten slik at de som ønsker det kan sitte varmt og skjermet her. Har du bagasje så ligger også denne trygt her!

Samtlige fartøy

12 pax
35 knop minimum marsjfart