Rosendal Fjordhotel

Hotellet

Rosendal Fjordhotel ligger ved innløpet av Hardangerfjorden, omkranset av majestetiske fjell og beriket på flott natur. Det er det naturlige stoppestedet for å oppleve Rosendal, med både aktiviteter for store og små og overnatting i hyggelige omgivelser. Det er mulig å velge om man ønsker utsikt mot fjellet eller fjorden. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra Baroniet med den 300 år gamle renessansehagen.

Hotellet har 94 røykfrie rom i ulike kategorier med totalt 190 senger. Alle gjesterom har bad med toalett og dusj/badekar. Hotellet tilbyr også allergivennlige rom og hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Konferansetilbud

Rosendal Fjordhotel tilbyr lyse og luftige konferansesaler av ulike størrelser for grupper mellom 2-250 personer. Alle møtelokalene har standard utstyr som overhead, lerret og flippover samt fastmontert videokanon og tilgang til trådløst internett. De ansatte ved Rosendal Fjordhotel har et renommé som et solid og meget godt egnet konferansehotell og de ansatte vil sørge for at ditt arrangementet blir behagelig og vellykket.

Restaurant

Rosendal Fjordhotel har en restaurant med plass til 250 gjester i en lys og romantisk stil. Lokalene har en fantastisk utsikt over Hardangerfjorden. Kjøkkenet byr på gode lokale og internasjonale retter fra en à la carte meny, men det tilbys også en dagens 3-retters middag. Hotellet er med andre ord perfekt for ditt selskap.

Opplevelser i nærheten

Hardangerfjordens perle

En idyllisk fjordopplevelse

You are currently viewing Rosendal Fjordhotel
Ved sjøen i idylliske Rosendal ligger Rosendal Fjordhotel.