Rygercruise – 120 pax

MS Rygercruise er en passasjervennelig båt med base i Bergen. Båten er svært komfortabel på grunn av sine to skrog og tar deg trygt frem. Båten kan for eksempel brukes til Fjordcruise, blåturer, konferanser, bryllup etc.


Innredning

Rygercruise har 120 sitteplasser fordelt på flere sittegrupper med bord og seterader i en oversiktlig og lys salong som har et svært lavt støynivå. Båten har ellers to toaletter, en romslig kiosk og et toppdekk med god plass til å nyte utsikten eller å ta bilder. Båten er egnet for rullestol med HC-toalett og mulighet til å oppholde seg ute enten på akterdekket eller fordekket ved lav fart. 

 

Miljøvennlig

Rygercruise er som de fleste andre båtene vi tilbyr bygget i karbonfiber. Dette gjør at båten er betydelig lettere enn dersom den hadde vært bygget i aluminium. På grunn av denne vektreduksjonen er utslippene opp til 40 % lavere enn dersom båten hadde vært bygget i aluminium.

 

Fasiliteter

Rygercruise er egnet til de fleste oppdrag for grupper opp til 120 personer. Båten har:
  • Universell utforming med HC-toalett og landgang for ombordstigning
  • Stor kiosk og mulighet for servering av mat og drikke
  • Toppdekk med god plass
  • TV-skjermer med mulighet for mediepresentasjon
  • Landganger foran og på sidene bak
  • Sonar til hvalsafari
 

Diverse informasjon

Rygercruise ble opprinnelig døpt til MS Cetacea og gjennomførte 3 sesonger med hvalsafari med utgangspunkt i Tromsø, skiturer til Lyngen, charterturer og reservebåt for ruteselskaper i regionen. Båten er også derfor utstyrt med sonar for å kunne finne hvaler!

Ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge din tur med Rygercruise.

You are currently viewing Rygercruise – 120 pax