Rygerkatt – 70 pax

En fantastisk katamaran til de fleste typer oppdrag.

MS Rygerkatt er en båt der passasjerene er satt i fokus, vi nevner at alle får plass ved bord i en oversiktlig og lys salong som har et svært lavt støynivå. I samme salong er det innredet kiosk. Båten er også utstyrt med store tv-skjermer som muliggjør presentasjoner underveis. Dette kombinert med stor uteplass på øvre dekk gjør båten til et godt valg både for sightseeing og gruppeturer.


MS Rygerkatt er en passasjervennelig båt med base i Våge/Bergen. Båten er svært komfortabel på grunn av sine to skrog og tar deg trygt frem. Båten er den første passasjerbåten i karbonfiber, noe som gjør den lettere, og derfor mer miljøvennlig. Båten egner seg derfor godt til for eksempel Fjordcruise, blåturer, konferanser, bryllup etc.

 

 

Innredning

Rygerkatt har 70 sitteplasser fordelt på flere sittegrupper med bord og seterader i en oversiktlig og lys salong som har et svært lavt støynivå. Båten har ellers to toaletter, en romslig kiosk og et toppdekk med god plass til å nyte utsikten eller å ta bilder. Båten er egnet for rullestol med HC-toalett og mulighet til å oppholde seg ute enten på akterdekket eller fordekket ved lav fart. 

 

Miljøvennlig

Rygerkatt er som de fleste andre båtene vi tilbyr bygget i karbonfiber. Dette gjør at båten er betydelig lettere enn dersom den hadde vært bygget i aluminium. På grunn av denne vektreduksjonen er utslippene opp til 40 % lavere enn dersom båten hadde vært bygget i aluminium.

 

Fasiliteter

Rygerkatt er egnet til de fleste oppdrag for grupper opp til 70 personer. Båten har:
    • Universell utforming med HC-toalett og landgang for ombordstigning
    • Stor kiosk og mulighet for servering av mat og drikke
    • Toppdekk med god plass
    • TV-skjermer med mulighet for mediepresentasjon
    • Landganger foran og på sidene bak
 

 

Ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge din tur med Rygerkatt.

You are currently viewing Rygerkatt – 70 pax
Rygerkatt er en moderne katamaran med god komfort