Rygertroll – 147 pax

MS Rygertroll er en passasjervennelig båt med base i Bergen. Båten er svært komfortabel på grunn av sine to skrog og tar deg trygt frem. Båten er den første av sitt slag med propeller i karbonfiber, noe som gjør den ekstra stillegående og komfortabel. Båtenegner seg derfor godt til for eksempel Fjordcruise, blåturer, konferanser, bryllup etc.

Innredning

Rygertroll har 147 sitteplasser fordelt på flere sittegrupper med bord og seterader i en oversiktlig og lys salong som har et svært lavt støynivå. Båten har ellers tre toaletter, en romslig kiosk og et toppdekk med god plass til å nyte utsikten eller å ta bilder. Båten er egnet for rullestol med HC-toalett og mulighet til å oppholde seg ute enten på akterdekket eller fordekket ved lav fart.

Miljøvennlig

Rygertroll er som de fleste andre båtene vi tilbyr bygget i karbonfiber. Dette gjør at båten er betydelig lettere enn dersom den hadde vært bygget i aluminium. På grunn av denne vektreduksjonen er utslippene opp til 40 % lavere enn dersom båten hadde vært bygget i aluminium.

Fasiliteter

Rygertroll er egnet til de fleste oppdrag for grupper opp til 147 personer. Båten har:
    • Universell utforming med HC-toalett og landgang for ombordstigning
    • Stor kiosk og mulighet for servering av mat og drikke
    • Toppdekk med god plass
    • TV-skjermer med mulighet for mediepresentasjon
    • Landganger foran og på sidene bak

Ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge din tur med Rygertroll.

You are currently viewing Rygertroll – 147 pax