Skjerjehamn

Knutepunktet langs kysten

Skjerjehamn er et gammelt handelssted og et viktig knutepunkt for skipstrafikken på Vestlandet. Her på denne lille øya har mennesker gjennom historien møttes og delt opplevelser i et yrende folkeliv. Her var det blant annet pensjonat, slip, trelastlager, fiskemottak, post, telegraf og butikk.


Skjerjehamn er det ideelle stedet for å gjennomføre møter for din bedrift. Ledelsesmøter, mellomledere og ansatte.Hvis man ønsker å gi sine ansatte en spesiell opplevelse både hva angår overnatting, naturopplevelser og mat, så er Skjerjehamn et perfekt valg. Vi har lagt til rette så man kan kombinere store opplevelser og et faglig utbytte. Våre gjester gir utrykk for at de setter stor pris på stedets beliggenhet nettopp fordi det åpner for å skape gode sosiale relasjoner innad i bedriften. Holder du en samling på Skjerjehamn er det ingen fare for at deltagerne ”stikker” på byen om kvelden, her er det 24 timers samling noe som er godt for relasjonsbygging.


Pakkhuset er det et auditorium til 30 personer og møterom til 22 personer.
Større seminarer kan arrangeres i Pakkhusets storsal, her er det god plass til opp mot 180 mennesker.

Prosjektorer og flipover/whiteboard, WLAN tilgjengelig.

Av opplevelser kan det meste arrangeres, og vi tilrettelegger gjerne det som akkurat ditt firma har bruk for; Øycruise med RIB, fisketur på storhavet, guidet tur til oppdrettsanlegg, utflukt til Gulatinget, gastronomisk teambuilding med etterfølgende felles spisning, eller kanskje skal de ansatte bare skjemmes litt bort en helg med deilig mat og avslapning i varme utendørs badestamper omgitt av flott natur?


You are currently viewing Skjerjehamn