Solstrand Hotel & Bad

Hotellet

Solstrand er et familieeid historisk hotell ved Bjørnefjorden, med praktfull utsikt mot mektige fjell og åpent fjordlandskap. Hotellets omgivelser inviterer til ro, refleksjon og velvære i det vakre fjordlandskapet, med 124 mål privat hage. Den lune atmosfæren i huset er et uttrykk for Solstrands visjon om «den landlige idyll – et godt sted for mennesker å møtes».


Hotellet tilbyr fri tilgang til velværeavdeling for boende gjester, fri trådløs internett på hele hotellet, samt kaffe, te og isvann fra buffet hele døgnet. Hotellet har tre heiser og adkomst for rullestolbrukere/funksjonshemmede og krav til universell utforming er ivaretatt. Hotellet har en stor kai, og er godt egnet for å ankomme med båt. Hotellet har 135 forskjellige rom .


Konferansetilbud

Hotellet har gode møtefasiliteter skreddersydd for arrangement for inntil 200 deltakere. Det er 6 saler og 20 velutstyrte grupperom, fordelt over tre separate konferansesentre. De fleste møterommene har mye dagslys og fjordutsikt. Alle møterom har god ventilasjon og lysforhold. Møterommene har standard teknisk utstyr som flipover, prosjektor og trådløst nettverk. Solstrand har et profesjonelt team som skreddersyr arrangementet for deg.


Mattilbud

Solstrand har servert kortreist mat i over 100 år.  Kjøkkenet er forankret i kystkulturen og byr både på vestlandske spesialiteter og kontinentale smaker.  Det serveres fisk og sjømat fra havet, hjort, lam, ost, frukt og rotgrønnsaker. Det tilbys også alltid et fullverdig måltid til gjester med allergier og intoleranser.


SPA

Solstrand har en egen SPA-avdeling og har blant annet svømmebasseng, terapibad, badstu og sanarium. Det er også mulig å ta en personlig SPA-behandling.

You are currently viewing Solstrand Hotel & Bad
Solstrand ligger i flotte omgivelser og har store velholdte utearealer.