Bli med Galeasen Loyal på

Fisketur

Prøv fiskelykken og bli kjent med nye venner i sommer!

Sammen med Bergen Kommune ønsker vi barn mellom 7 og 16 år velkommen på fisketur med Galeasen Loyal. Denne aktiviteten passer for alle i denne aldersgruppen.

Seil med Galeasen Loyal

Galeasen Loyal har snart seilt på sjøen i 150 år. Opprinnelig ble båten bygget for å frakte sild, men den er i dag en av de flotte seilskutene tilhørende Bergen.

Oppmøte og avreise

Båten ligger til kai ved Bradbenken i Bergen sentrum og det vil være mulig å komme om bord fra 08:45. Ved ankomst vil alle uten redningsvest få dette tildelt, og denne må brukes under turen.

Tur for barn i alderen 7-16 år
Voksne kan delta med ledsagerbevis.

Gratis


Fisking
Lett bespisning

3 timer
09:00 – 12:00

Hver dag
12. Juli – 1. August

Bradbenken

Bergen sentrum

Bli med på fisketur

09:00

Avreise fra Bergen

Vi møtes på Bradbenken ved Bryggen i Bergen(Samme pir som Statsraad Lehmkul). Etter ombordstigning seiler vi ut fra Bergen Havn og setter turen mot en av våre fiskeplasser. Mannskapet om bord forteller også litt historie om Loyal.

Lett bespisning

Underveis på turen vil det være lett matservering bestående av pølser. Drikke kan enten medbringes eller kjøpes om bord.

Fisking

Vi har fiskeutstyr om bord, men det er også lov å ta med eget. Vi hjelper deg slik at du får best mulig forutsetning for å få fisk. For de som er heldig og får napp hjelper vi med å sløye fisken.

12:00

Tilbake til Bergen

Båten er tilbake ved kai i Bergen klokken 12. Det er da viktig at foreldre som skal hente er tilstede.

Denne turen er et sammarbeid mellom

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Du trykker du på bestillingsknappen øverst i dette innlegget. Her kan du bestille billetter gjennom vårt system Screenbooking(Ekstern side). Du vil få billettene tilsendt på epost.

Båten går fra Bradbenken ved bryggen(Vist i kartet under). Vi anbefaler å møte opp 15 minutter før avgang.

Vi ønsker at alle barn skal få mulighet til å oppleve denne turen. Dersom ditt barn har behov for å ha med en ledsager ber vi om at dere kontakter oss med en kopi av barnets ledsagerbevis, så skal selvfølgelig dette være ok.

Denne turen er en del av Bergen Kommune sitt sommerskole-program. For at flest mulig barn skal få mulighet til å delta er denne turen derfor reservert for barn.

Vi tilrettelegger så godt vi kan for rullestolbrukere. Likevel er dette en gammel båt uten universell utforming, noe som vil dempe opplevelsen noe.

Det er selvfølgelig mulig. Dersom du ikke har mulighet til å reise ber vi om at du kontakter oss så snart som mulig for å avbestille slik at opplevelsen er tilgjengelig for andre barn.

Vi arbeider alltid for at våre gjester skal føle seg trygge og har derfor gjort en rekke tiltak.


Les mer om våre gjeldende tiltak her