Villa Vestre

På en holme utenfor Bjorøy ligger Villa Vestre som byr på en opplevelse du ikke kommer til å glemme. I tillegg til den idylliske beliggenheten på en holme utenfor Borøy, er dette en destinasjon som har matopplevelsen i sentrum. Her har man en stor eiendom på 32 mål for selg selv, og som i gamle dager er det kun mulig å ankomme med båt(eller helikopter).

Historien til Villa Vestre

Eiendommen ble kjøpt av Severin Bjorøen rundt 1900 og villaen han bygget stod ferdig i 1923. Familien drev med gårdsdrift og fiskeri. Sildefisket hadde sine glansdager på denne tiden, noe som villaen bar preg av, med eksklusive materialvalg som teak og marokkanske fliser. På det meste bodde det tre familier i villaen, totalt 12 personer. Det var med andre ord både folksomt og mye aktivitet på Vestre på denne tiden.

Overnatting

Villaen har seks soverom med 16 faste sengeplasser. Huset er nyoppusset, men har beholdt den koselige gamle stilen og atmosfæren. Det er også et stort kjøkken og spisestue i villaen hvor man kan nyte god lokal mat. Dersom man ønsker en mer rustikk opplevelse, er det også mulig å spise i naustet.

Fra fjord til munn

Vertene på Villa Vestre fokuserer på å gi deg en helt annerledes opplevelse. Her bruker man de beste lokale råvarer  som kamskjell, østers, krabbe og kreps. Før maten tilberedes deltar man i å sanke tank og tare, strandsnegler, skjell og strandkrabber som også blir en del av menyen. Måltidet lager dere sammen, på bål i fjæresteinene. Maten er tilpasset sesong, deltagerne og hva man finner. Intet måltid er derfor likt, men deres ikoniske skalldyrsuppe er alltid et fast innslag på menyen.

Andre aktiviteter

Det er mange muligheter i den vestlandske skjærgården. De lokale vertene har god kjennskap til områdene, og aktiviteter som kan være å anbefale er kajakkpadling, fisketur, dykking, RIB-tur eller kanskje bare nyte idyllen. Det som er sikkert, er at de vil finne en aktivitet som passer deg.

På Villa Vestre kan man ha event og arrangement, skreddersydd etter ønske. Plassen er perfekt for små private turer og større arrangement. Man kan velge å leie naustet og/eller hele eiendommen og Villaen.

Ta kontakt for å la oss arrangere din opplevelse på Villa Vestre.

You are currently viewing Villa Vestre
Velkommen til Villa Vestre!