Close Icon

Hvem er vi?

Om Maritime Tours

About Image

Maritime Tours arrangerer maritime arrangementer for bedrifter og enkeltpersoner på jakt etter båtturer for transport eller fornøyelse. Vi tilbyr båtutleie i Vestland og hele Norge. Våre kunder kommer til oss for uforglemmelige opplevelser på havet.

Selv om de fleste kanskje kontakter oss kun for å leie båt, så ordner vi ofte også alt rundt et arrangement. For eksempel mat, underholdning, buss og annen transport som er nødvendig for å få til et komplett arrangement.

Utforsk nordens fjorder

Hva tilbyr vi?

Fra prektige seilskip og veteranbåter til moderne katamaraner og luksuriøse motoryachter. Vi er behjelpelig med å sette sammen et skreddersydd program slik at du kan få oppfylt alle rimelige krav til plass, bespisning og underholdning, overnatting og underholdning for deg og dine gjester, og du kan i prinsippet velge mål og varighet selv.

.For den som aldri har fått utforske en av våre nærliggende, vakre fjorder, vil opplevelsen først slå inn når fjorden er erobret på dens eget element. På den, ikke ved den. For det er først når man ser den fra et båtdekk – midtfjords med fjellene tårnende opp på hver side – det er først da at fjordens uutsigelige egenhet kommer til en. Så nøl ikke med å ta kontakt med oss.

Inget oppdrag er for lite og inget for stort!

Story Image

2000+

Fornøyde kunder

5/5

Stjerner på Google

50+

Båter å velge fra

1000+

Fjorder å utforske

Image

Norge byr på noen av de vakreste synene på jord. Vi gir deg muligheten til å oppleve de på første hånd, i ett med naturen. Finn en båt i båtkatalogen vår.

Vi har et stort utvalg båter til leie som kan brukes til Fjordcruise, blåturer, konferanser, bryllup etc. Enten du ser etter historiske veteranbåter, større hurtigbåter eller en mindre fiskebåt, så hjelper vi gjerne.

Image

Spektakulere syn.
Uforglemmelige opplevelser.

Play Icon

Kundeomtaler

Noen fornøyde kunder

"Tusen takk for et fantastisk kjekt samarbeid og mye raushet fra din side. Mange (meg inkludert) fikk noen uforglemmelige opplevelse på Vestgar, og jeg har fått drøssevis av gode tilbakemeldinger fra delegater fra inn- og utland. Helt fantastisk, altså!"

Vill Vill Vest
User Image

"I just wanted to thank you again for your great help with this group. I very much appreciate your flexibility and super nice service that our group experienced on board. It was a pleasure working with you! I will definitely request some more cruises next season with you! Thank you!!!"​

Diana

Copenhagen

User Image

"Om vi fikk en fin tur…  Vi kunne ikkje fått det bedre 😊 Dette var midt i blinken for en slik samling.  Vi er en såpass stor gruppeat det passet veldig bra med båt; der kan vi gå rundt å mingle og forflytte ossraskt i denne fine skjærgarden vår.  Nå har vi gjort dette en gang, så nåkan vi det!!  Og alt stod til forventningene 😊Vi kommer gjerne tilbake ved ein seinere anledning 😊  Tusen takk!!"

Turid Aalvik

Equinor ASA

User Image

"MT har kjørt et titalls turer for oss så langt, og har levert hver gang. De har alltid en passende båt tilgjengelig, og båtene er alltid presise. Vi er også særlig fornøyd med at de er raske med å svare på forespørsler og alltid er tilgjengelig når det er noe. De viser også god fleksibilitet ved endringer, noe som er viktig for oss."

Ole M. Opitz

Panorama Fjordhotell

Media

"Vi leide båt til en konfirmasjon. Vi kan anbefale dette på det varmeste. En slik dedikert arrangør skal man lete lenge etter. En meget god samarbeidspartner når det gjelder utforming av arrangement.

Takk for at dere laget konfirmasjonen til en minnerik opplevelse."

Fornøyd kunde

2021

Media
Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet eller ta kontakt med oss direkte på epost eller mobil. Vi står klar for å svare på ethvert spørsmål.

Ring oss eller send en epost

Profile picture of CEO Marius Moen
Erik Lofnes
General Manager
Profile picture of CEO Marius Moen
Kim Andre Angeltveit
Chief Operating Officer
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?