Close Icon

Fisketur

Kontakt oss

Fisketur

En fisketur ut fra Bergen kan være en fantastisk opplevelse for både erfarne fiskere og nybegynnere. Bergen, som ligger ved Vestlandskysten i Norge, har tilgang til vakre fjorder og et rikt marint økosystem som er ideelt for fiskeentusiaster.

Vi har båter for store og små grupper, erfarne og nybegynner som ønsker å prøve fiskelykken i fjorden utenfor Bergen. Fortell oss om deres erfaringer, fiskeskrøner, og forventninger, så skal vi sette sammen en fisketur tilpasset for dere.

Vi står selvsagt klar med litt mat selv om ikke det blir fangst.

Utstyr:

Vi besørger:

 1. Fiskestenger og sneller
 2. Agn

Du bør ta med:

 1. Passende bekledning for været
 2. Solkrem og solbriller
 3. Mat og drikke for dagen eller du kan bestille hos oss.
 4. Kamera for å fange minnene

Rute:

 1. Møt opp på den lokale marinaen i Bergen tidlig om morgenen.
 2. Dra ut på fjorden og finn et egnet fiskeområde. Populære steder inkluderer Hjeltefjorden, Byfjorden, og områdene rundt Fedje.
 3. Når du har funnet et bra sted å fiske, kast ut linen og begynn å vente. Du kan fiske etter arter som torsk, sei, lyr, makrell, og mye mer avhengig av sesongen.
 4. Nyt stillheten og skjønnheten i det omkringliggende landskapet mens du fisker. Bergen er omgitt av majestetiske fjell og pittoreske øyer.
 5. Ta pauser etter behov for å nyte mat og drikke. Det kan være lurt å ta med lunsj og snacks, da fisketuren kan vare hele dagen.
 6. Etter en vellykket dag med fiske, vend tilbake til marinaen i Bergen med fangsten din.

Husk å følge lokale fiskeriregler og kvoter, og vær respektfull overfor miljøet ved å kaste avfall på en ansvarlig måte. En fisketur ut fra Bergen gir deg ikke bare muligheten til å prøve fiskelykken, men også til å oppleve den vakre vestlandsnaturen.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Form Media
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?