Close Icon

Fjordkysten til Knutholmen eller Alexandra

Kontakt oss

Fjordkysten til Knutholmen eller Alexandra

En båtreise fra Bergen til Knutholmen eller Alexandra i Loen er en opplevelse i seg selv. Mens du oppdager er enestående kystlinje i kombinasjon med et vakkert fjordrike frakter vi deg komfortabelt frem.

Fjordkysten strekk seg fra breen i aust til fjorden ogøysamfunna i vest. Der hav møter fjord og fjell, det gir en magisk kombinasjon.Her finn du vakker urørt natur, god plass, tusenvis av øyer, trange fjorder,breer, fossefall og mektige fjell som stig rett opp fra havet.

 

Knutholmen:

Knutholmen ligg omtrent så langt vest i landet du kan komme. Fiskeværet Kalvåg ligg helt ytterst på øya Frøya, et namn som i seg selv betyr«fremst». Mange kommer hit sjøvegen. Det er kanskje den fineste vegen, om ikke en liker spaghettivegane over fastlandet da.

 

Alexandra:

For de aller første turistene som besøkte Alexandra var reisen like fantastisk som oppholdet. Også i dag blir mange av våre gjester bergtatt av denne ferden. Loen er den vesle bygda med de store opplevelsene.

Innerst i fjordarmen, mellom høye majestetiske fjell, grønne enger og kalde isbreer.

Her kan du være aktiv eller slappe av, eller begge deler.. Hotel Alexandra er også et ypperlig utgangspunkt for å ha seminar, møter eller andre event, og ferden dit, den ordner vi.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Form Media
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?