Close Icon

Julebåten

Julebåten kjører fra Bryggen i Bergen hver onsdag-lørdag hele november og desember
Kontakt oss

Skap magi på havet: Opplev høytiden med vår fantastiskeJulebåt!

ticketmaster.no/artist/julebaten-billetter/1276934 

Årets mest etterlengtede tid er snart her, og hva er vel bedre enn å feire julen i ekstraordinære omgivelser? Vi inviterer firmaer og venner til å ta del i vår uforglemmelige julefeiring om bord på vår sjarmerende Julebåt. Uansett om du ønsker å arrangere et minneverdig julebord for dine kolleger eller ønsker å nyte deilige julemåltider med dine nærmeste venner, er vår Julebåt det perfekte stedet å skape uforglemmelige øyeblikk.

Seil inn i førjulstiden:

Vår Julebåt tar deg med på en eventyrlig reise gjennom hele november og desember, rett frem til den store dagen. Med avganger fra onsdag til lørdag, gir vi deg fleksibiliteten til å velge den datoen som passer deg og ditt selskap best. Slipp unna stresset og maset i byen og bli med oss på en avslappende seilas, der julemagien er på sitt høydepunkt.

Førjulsstemning som ingen annen:

Når du stiger om bord på vår julebåt, vil du umiddelbart bliomsluttet av den mest fortryllende førjulsstemningen. Vi har sørget for denperfekte juleatmosfæren med vakre juledekorasjoner, glitrende lys og stemningsfullmusikk. Det er umulig å ikke føle seg i julestemning på vår julebåt.

Gourmet julemat til å nyte:

Julematen er selve hjertet av enhver julefeiring, og på vårjulebåt kan du forvente det ypperste av smaker og kulinarisk nytelse. Våredyktige kokker  fra No Worries Supreme Catering,, ledet av Palmer Sinokulahar satt sammen en tre-retters meny som vil få smaksløkene dine til å danse avglede.

 

Forrett

Vestlandsk gravlaks med honning ogsennep dressing og mikrourte salat

Hovedrett

*Pinnekjøtt fra Brakstad,et familieselskap kjent for sin kvalitet siden 1963 og Bergens beste pinnekjøtt med tilbehør

*Roast kalkunbryst med tilbehør

* Hver onsdag er det lutefisk medtilbehør

* Siste torsdag i november er detsmalahove med tilbehør

 

Dessert

Riskrem med kirsebærkompott ogkaramellsaus

Selskap som varmer hjerte:

Juletiden handler om samvær og fellesskap. På vår julebåtkan du samles med kolleger, venner og familie for å skape gode minner sammen.Nyt gode samtaler, latter og varme øyeblikk mens du seiler på byfjorden og serden vakre vinterutsikten over den flotte byen vår.

Gi deg selv og dine nærmeste en førjulsfeiring utenom detvanlige i år. La oss ta deg med på en uforglemmelig reise gjennom førjulstiden,med den beste maten og den mest magiske atmosfæren om bord på vår julebåt.Plassene er begrenset, så bestill nå for å sikre deg en plass på årets mestettertraktede julefeiring. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord!

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Form Media
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?