Close Icon

Ta sjøveien til ditt arrangementsted

Kontakt oss

Ta sjøveien til ditt arrangementsted

Det finnes mange steder rundt Bergen ved sjøen som brukes for store og små feiringer. Det være seg bryllup, runde dager, dåp, konfirmasjon med mer. Her er et knippe av steder rundt Bergen, om ikke du finner din plass her så bare ta kontakt. Vi ordner det meste!

Glesvær kafe

Dersom du skal ha en cafè/restaurant sør på Sotra kan du innta et bedre måltid. Vi har fokus på kortreist mat og er opptatt av at våre gjester får en helheltlig god oppleving av måltidet. Vi har og en større selskapsmeny vi tilbyr til større grupper og til fest.

Reisetid fra Bergen fra 1 time.

Ran Seilforening

Klubbhuset har panoramautsikt over Hjeltefjorden. Her kan du arrangere alt fra bryllup, firmafester og julebord, til konferanser - hele året.Klubbhuset har plass til inntil 130 gjester, og har lett adkomst også for funksjonshemmede. Selskapslokalet er åpent, lyst og trivelig.

Båten legger til på Dampskipskaien like ved. Turen gjøres på en halvtime (eller mer) fra Bergen.

Alvøen

I sjarmerende Alvøen er det ulike selskapslokaler som er populære for enhver feiring. Her kan du arrangere møter, teambuilding, feiring av dag, dåp, konfirmasjon, bryllup, julebord, utdrikningslag, kurs – lange eller korte arrangementer. Vennegjenger og bedrifter bruker ofte anledningen til å åpne kreative dører og male egne kunstverk når de er hos oss. Målet vårt er å bistå deg slik at ditt arrangement blir bedre enn du drømte om.

En tur fra Bergen med båt tar fra 1 time, og vi legger til på kaien like ved.

Kleiveland gård

Kleiveland Gard ligg ved Osterfjorden på Osterøy der vegen stoppar. Her er det mektige fjell og fine område for ulike  opplevingar og aktivitetar. Fram til 1983 var Kleiveland ei bygd utan veg. Då var det kun båttransport på fjorden som gjaldt.

På Kleiveland Gard er låven gjort om til selskapslokale.

En tur fra Bergen med båt tar fra 1 time, og vi legger til på kaien like ved.

Fjordslottet

Med historie i veggane  -  omkransa av fjord og fjell - ønskjer Fjordslottet Hotell velkommen til ei herskapeleg hotelloppleving.  Fjordslottet Hotell ligg på Osterøy – nord Europas største innlandsøy -  ei perle for gode opplevingar.

En tur fra Bergen med båt tar fra i underkant av 1 time, og vi legger til på kaien like ved.

Panorama Hotell

Sotra er nært Bergen, men likevel langt borte fra byens larm. Her kan du holde gruppen samlet, og det blir lett å fokusere på hverandre med bare havet som nabo. Du kan ha fullt fokus på det du ønsker å oppnå med din samling, uten å være redd for at deltakerne forsvinner ut på byen underveis.

En tur fra Bergen med båt tar fra i overkant av 1 time, og vi legger til på kaien like nedenfor.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Form Media
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?