Close Icon

Sjøscenen - 100 pax

Se alle bilder

No items found.

Sjøscenen kan leies for både arrangement på fjorden, eller til kai.

Blåtur med Sjøscenen

ballonger

Øvre dekk pyntet med flotte ballonger.

Sjøscenen tilbyr en unik opplevelse for deg og dine gjester med blåtur. En blåtur karakteriseres ofte som en tur der gjestene ikke vet hvor destinasjonen er.

Sjøscenen har alt du trenger for en minneverdig blåtur, inkludert en stor bar og salong på første dekk, en pianobar på andre dekk, komfortable sitteplasser og alt av lyd- og lysutstyr. La oss hjelpe deg å skape en uforglemmelig opplevelse til sjøs med en blåtur ombord Sjøscenen.

Nyt en dag på sjøen med musikk, god mat og godt selskap. Sjøscenen gir deg muligheten til å kombinere en avslappende dag med en musikalsk opplevelse til sjøs.

dekketbord

Et dekket bord ombord Sjøscenen.

Sjøscenen har et stort antall bord og stoler, slik at du kan dekke opp til en stilfull middag eller en hyggelig samling til sjøs. Våre bord kan dekkes med fint servise og dekorasjoner for å skape den perfekte atmosfæren for dine gjester.

Vi kan tilby nydelige blåturer med god mat og drikke etter gjestenes ønske. Vi kan seile eksempelvis i Alverstraumen i Bergen langs fjorden, eller om det er en egen plass det er ønskelig å dra - hvor gjestene kan nyte Bergen fra sjøen. Eventuelt kan dere bli liggende til kai i sentrum med den fineste uteserveringen oppe på dekk med uslåelig utsikt over den vakre byen vår.

Ombord er det en stor hovedsalong nede hvor vi kan dekke opp til flotte middager og fester. Der er også en stor scene der hvor man kan ha underholding etter eget ønske.

Det er en koselig bar oppe, litt mer lounge følelse, med musikk og en koselig liten bar. Det er ett stort dekk ute med plass til mange mennesker hvor vi har uteservering og behagelig musikk.

Om firma ønsker blåtur med oss og er usikker på underholdning har vi i Sjøscenen bred erfaring med å hjelpe finne rett underholdning til selskapene. Vi kan tilby trubadurer, band, , konferansier og mer. Har selskapet selv med seg underholdning så har vi lyd og lys utstyr ombord så det trenger du ikke ta med selv.

Vi hjelper og med å finne ønsket meny, du kan se på den vi har eller komme med egne ønsker så tilpasser vi det slik det er ønskelig.

Vi garanterer en opplevelse som du og gjestene dine aldri vil glemme, med en unik kombinasjon av musikk, natur, god mat og vennlig service!

Konsert på fjorden

Sjøscenen gir deg muligheten til å ha en konsert til sjøs, med en utsikt du aldri vil glemme. Med alt du trenger for å skape en minneverdig konsert, inkludert lydutstyr og en lydmann som er tilgjengelig dersom du ikke har dette selv, kan du fokusere på det viktigste - musikken. La dine gjester nyte deres favorittartister eller band mens de beundrer den vakre utsikten.

Konsert til sjøs er en unik opplevelse, og Sjøscenen tilbyr den ultimate kombinasjonen av musikk og natur. Gjestene dine vil aldri glemme å se og høre musikken de elsker, mens de nyter den friske sjøluften og de spektakulære omgivelsene. Book Sjøscenen i dag og gi dine gjester en musikalsk opplevelse de aldri vil glemme.

309430900_467781095369858_8148139737021943167_n

Ausekarane i sin velkente stil underholder et forventningsfult publikum

Kultur

Konserter, revy, standup, teater mm.

I våre konsertlokaler i nedre salong har vi plass til 275 sittende gjester og salongen kan ha både bord og stoler alt etter ønsket opplevelse og arrangement.

Vi har og en pianobar oppe hvor det er plass til ca 80 gjester, denne baren blir oftere brukt til mindre arrangement og intimkonserter. Det er ett stor dekk ute på båten som henger sammen med øvre salong hvor en kan nyte nydelig utsikt på seiling eller til kai.

Det er altså mulig å kjøre doble konserter. Noen av gjestene kan bevege seg opp i øvre salong når konserten nede er ferdig, slik at dere kan invitere nye gjester til en ny konsert nede.

Ta kontakt om du ønsker å ha et arrangement hos oss. Vi har bred erfaring med lange turneer hvor vi går fra havn til havn med konsert hver kveld i ny havn. Dette har vi gjort stor suksess med. Det er litt ekstra stas og komme ut i distriktet og tilby både konsert/revy , bar og mer .
Ellers er det fullt mulig og bruke Sjøscenen som en flytende scene i akkurat den havnen det er ønskelig .

Opplevelser med Sjøscenen

Vi jobber med videreutvikling av konsepter og håper at vi i 2023 kan tilby Gastronomiske reiser med mat og vin i fokus sammen med kjente kokker og somelierer. Vi skal utvikle et eget konsept med få eksklusive plasser for de som ønsker noe utenom det vanlige. Kanskje tar vi med oss dykkere som kan hente maten direkte opp til oss?

En av våre samarbeidspartnere her er selveste Christopher Haatuft som blant annet nylig fikk en stjerne i Michelin guiden med Lysverket.

gjør deg klar til avreise

Finn din veteranbåt

Vi har 30 års erfaring med utleie av båt. Finn en veteranbåt i båtkatalogen vår og gjør deg klar for avreise!
Kontakt oss
Slik fungerer det
1

Finn din veteranbåt

Finn en veteranbåt i katalogen vår som passer dine behov.
2

Kontakt oss

Fortell oss hvilken båt du ønsker og hvilken dato. Gjerne også del formålet med turen / arrangementet.
3

Få et uforpliktende pristilbud

Vi tar så kontakt med deg og gir deg et uforpliktende pristilbud på veteranbåten det gjelder.
4

Gjør deg klar til avreise!

Vi hjelper deg stelle i stand alt ifra veteranbåten til reise destinasjoner, tema-kvelder og mye mer.
Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet eller ta kontakt med oss direkte på epost eller mobil. Vi står klar for å svare på ethvert spørsmål.

Ring oss eller send en epost

Profile picture of CEO Marius Moen
Erik Lofnes
General Manager
Profile picture of CEO Marius Moen
Kim Andre Angeltveit
Chief Operating Officer
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?