om oss

Hva er Maritime Tours og hvilke tjenester tilbyr vi?

Om Maritime Tours

Maritime Tours er kort sagt en aktør som lager til maritime arrangement. Kundene som kommer til oss er i hovedsak bedrifter som ønsker en båttur enten i forbindelse nytte og transport eller rett slett de som ønsker en hyggelig tur på sjøen. Vi tilbyr båtcharter i Bergen, men også over hele vestlandet. Selv om de fleste kanskje kontakter oss kun for å leie båt i Bergen så ordner vi ofte også alt rundt et arrangement. For eksempel mat, underholdning, buss og annen transport som er nødvendig for å få til et komplett arrangement.


På disse nettsidene finner du en omfattende flåte. Hva den utgjør i fot og dybde og brutto registertonn er nå en ting. Det vesentlige er den eventyrlige valgfriheten vi har samlet her. Det er en valgfrihet som spenner mellom alle ytterpunkt når det gjelder fartøyenes konstruksjon, byggestil, fremdriftsprinsipp, materialer og komfort.


Fra prektige seilskip og veteranbåter til moderne katamaraner og luksuriøse motoryachter. Vi er behjelpelig med å sette sammen et skreddersydd program slik at du kan få oppfylt alle rimelige krav til plass, bespisning og underholdning, overnatting og underholdning for deg og dine gjester, og du kan i prinsippet velge mål og varighet selv.


For den som aldri har fått utforske en av våre nærliggende, vakre fjorder, vil opplevelsen først slå inn når fjorden er erobret på dens eget element. På den, ikke ved den. For det er først når man ser den fra et båtdekk – midtfjords med fjellene tårnende opp på hver side – det er først da at fjordens uutsigelige egenhet kommer til en.


Så nøl ikke med å ta kontakt med oss, inget oppdrag er for lite og inget for stort!

Tilbakemeldinger fra kunder

Som sett på

Visit Bergen
Visit Norway
KAYAK Bergen guide

Menneskene